Lajit ja toiminta

HIIHTO, MELONTA, RETKEILY, LASTEN TOIMINTA, PYÖRÄILY, PALLOILU, MATKAT, TAPAHTUMAJÄRJESTELYT

Kouvolan Latu liikuttaa jäseniään mm. hiihdon, retkeilyn, melonnan, pyöräilyn, sulkapallon ja lentopallon sekä myös vaikkapa geokätköilyn ja maastorullaluistelun kautta. Lapsille suunnattua toimintaa ovat Muumihiihto- ja Metsämörrikoulut sekä Metsävaeltajat. Vuosittaisiin perinteisiin kuuluvat mm. Lapin ja Kolin matkat sekä osallistuminen Utin laturetken ja Repoveden tapahtumien järjestelyihin talkoilla.

VAPEPA

Kouvolan Latu osallistuu vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaan oman etsintäryhmän kanssa. Viranomaisten toiminta-alueet ovat laajentuneet jo omat resurssit vähentyneet, tästä johtuen vapaaehtoisia tarvitaan yhä enemmän viranomaisten apuna. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaan, ota yhteyttä Erkki Mänttäriin p. 040 820 4477 tai: erkki.manttari@pp1.inet.fi

KUDONTAPIIRI

Kudontapiiri on yksi Kouvolan Ladun erikoisuuksista. Latukodassa eli kauppakeskus Valtarin kellaritiloissa sijaitsee kudontapiirin tukikohta kangaspuineen. Siellä on syntynyt osaavissa käsissä mm. tekstiilit Latupirtille.

 


Lajeista tarkemmin alasivuilla.